Wandbekleding

Wandbekleding en plafondbekleding van topmerken

Voor wandbekleding en plafondbekleding hebben we een ruime keuze van verschillende internationale topmerken, elk met hun eigen stijl en kenmerken. Onze collectie wandbekleding en plafondpanelen is samengesteld om voor elk project een verscheidenheid aan opties te bieden: van experimentele, kunstzinnige of karaktervolle afwerking zoals mozaïekpatronen of teakafwerkingen tot subtiele of natuurlijke wandbekleding.

 

Zowel voor woningen als voor professionele toepassingen zijn deze panelen voor plafond- en wandbekleding geschikt. De merken in onze collectie bestaan uit onder andere Sibu, Panel Piedra, New York Ceiling en Bro-Design.

 

Sibu plafond- en wandbekleding

Sibu is een van de marktleiders in wandbekleding en staat bekend voor zijn hoogkwalitatieve designpanelen. Sibu panelen zijn gemakkelijk te plaatsen en verwerken, en worden gekenmerkt door hun mooie designs die in een grote verscheidenheid van toepassingen kunnen gebruikt worden. Denk aan woninginterieurs, meubels, winkels en architecturale projecten.


Panel Piedra wandbekleding

Panel Piedra specialiseert zich in wandbekleding met een steen- of baksteen look. De wandbekleding is gemakkelijk te verwerken en kan zonder problemen over bestaande muren geplaatst worden, terwijl je het authentieke uitzicht van een bakstenen of natuurstenen muur creëert. Met wandbekleding van Panel Piedra geef je elk interieur een werkelijk unieke look die tegelijk voor een warm gevoel zorgt.


New York Ceiling plafond- en wandbekleding

Het unieke plaatmateriaal van New York Ceiling is een van dé eyecatchers in ons aanbod. Deze robuuste sfeermaker creëert een ongeëvenaarde New York-stijl look in een interieur. Deze panelen voegen nieuwe dimensie toe aan alle projecten en is geschikt voor plafonds, wanden en meubels in allerlei contexten. Ze worden vaak gebruikt in restaurants, bars, hotels en winkels om karakter en sfeer toe te voegen, maar zijn even goed geschikt voor kantoorruimtes of privéwoningen.


Bro-Design wandbekleding

Voor gevarieerde, moderne en unieke wandbekleding ben je in de collectie van Bro-Design aan het goede adres. De houtmozaïeken hebben een natuurlijke uitstraling en zijn tegelijk verfijnd en karaktervol. De wandbekleding is enorm veelzijdig en voegt elke ruimte karakter en sfeer toe. De panelen hebben een eikenhouten look en bestaan in een grote variatie van patronen. Bovendien wordt de wandbekleding van Bro-Design gekenmerkt door zijn veelzijdigheid en flexibiliteit.


 

Benieuwd om deze collecties te ontdekken? Contacteer ons voor meer info of bezoek ons inspiratiecentrum!