Decospan

Fineerplaten van Decospan: een meerwaarde voor elk interieur

Decospan is een Belgische producent en Europese marktleider in fineerplaten en fineerverwerking. De fineerplaten van Decospan staan gelijk aan topkwaliteit en design van de hoogste plank. De collectie van Decospan komt in vier merken die elk hun karakter en troeven hebben: Nørdus, Querkus, Look’likes en de afgewerkte fineerplaten van Shinnoki.

 

  

Afgewerkte fineerplaten van Shinnoki

De afgewerkte fineerplaten onderscheiden zich van gewone gefineerde platen omdat ze kant-en-klaar zijn voor gebruik. De fineerplaten zijn even gemakkelijk te verwerken als melamineplaten en hebben dezelfde typische look en feel. Dankzij de hoogkwalitatieve afwerking zijn er geen onderbrekingen tussen de fineerplaten en creëer je een consistente look in het hele interieur.

 

De afgewerkte fineerplaten van Shinnoki zijn leverbaar in 16 kleuren en bevatten een toplaag van fineer, een MDF-kern van 18 mm en een tegenlaag voor stabiliteit. De fineerplaten vragen geen verdere afwerking en zijn geschikt voor een brede waaier aan toepassingen, zowel voor particuliere woningen als professionele omgevingen.

 

Bekijk de collectie van Shinnoki

 

Bekijk ons voorraadprogramma

 

 

 

Fineerplaten van Nørdus

Nørdus is een toegankelijke reeks van fineerplaten die perfect passen in een Scandinavisch en modern interieur. De fineerplaten worden vervaardigd uit een strenge selectie naald- en berkenhout die worden verwerkt tot een dungesneden fineer. Er zijn verschillende trendy afwerkingsmogelijkheden zoals metallic, asgrijs en neutraal wit. Voor elk interieur is er een geschikte fineerplaat van Nørdus.

 

Bekijk de collectie van Nørdus

 

 

Fineerplaten van Querkus

Querkus is een collectie fineerplaten van superieure kwaliteit met een unieke look. Dankzij een uitzonderlijk productieproces wordt eiken fineer verwerkt tot fineerplaten die de schoonheid en textuur van massief houten perfect weten te vatten. Met Querkus creëer je een authentieke massiefhouten look terwijl je van alle voordelen en de flexibiliteit van fineerplaten geniet. 

 

De fineerplaten van Querkus zijn het neusje van de zalm en verwerken de grilligheid van de natuur in een makkelijk te verwerken product. Bovendien worden niet enkel nieuwe eikenbomen verwerkt maar krijgen ook oude eiken balken een nieuw leven. Fineerplaten van de hergebruikte eiken balken hebben een nog robuuster en doorleefder karakter.

 

Bekijk de collectie van Querkus

 

Bekijk ons voorraadprogramma

 

 

Fineerplaten van Look’Likes

Als ontwerper houd je van een mooie, authentieke materialen maar moet je ook rekening houden met budgettaire limieten en ecologische voorkeuren. De fineerplaten van Look’Likes combineren het beste van beide werelden. De designplaten zien er prachtig uit, maar zijn milieuvriendelijk en betaalbaar. De constante kleur zonder grote variaties betekent dat de fineerplaten gemakkelijk te plaatsen zijn. Look’Likes fineerplaten worden gemaakt van echte houtsoorten als ayous, fichte en populier en krijgen het uitzicht van eik, ebbenhout of teak. Er is een art-collectie van Look’Likes die deze reeks verrijkt met vijf gedurfde en kunstige designs.

 

Bekijk de collectie van Look’Likes

  

Fineerplaten van Decospan bestellen? Contacteer ons en we helpen je graag verder!