Voorstelling

Witon is dé leverancier voor je plaatmateriaal

Witon levert plaatmateriaal en wandbekleding voor interieurbouwers en schrijnwerkers. Aangezien we beseffen dat het verloop van een project staat of valt met een vlotte levering van de materialen, spelen we bij Witon snel en doeltreffend in op de eisen van onze klanten dankzij een grote voorraad en een goede ligging. Reken op Witon voor snelle service.

Snel antwoord, snelle levering, geen vertragingen. En dat overal in Vlaanderen.

 

De houthandel waar de voorraad ver strekt

Zoek je plaatmateriaal van een specifieke soort, kleur of textuur? Als je het niet bij Witon vindt, dan vind je het nergens, dankzij de immense stock van 6000 m². 

 

Topkwaliteit vraagt specialisatie

Bij Witon ben je zeker dat je het beste plaatmateriaal krijgt dankzij een hele lijst kwaliteitsmerken. Witon is zelfs exclusief verdeler van de topmerken Cleaf en Innovus.

Hoogwaardig plaatmateriaal behandelen vereist kennis en specialisatie. Reken daarom op de expertise van Witon voor een veilige opslag en vlekkeloze levering. Al sinds 1991 is Witon een belangrijke distributeur van plaatmateriaal en dat merk je.

 

Doe inspiratie op voor je plaatmateriaal

Zoek je inspiratie? In Herk-de-Stad loop je binnen in een modern inspiratiecentrum  waar meer dan 1600 voorbeelden uitgestald zijn. Witon denkt mee met je noden en kan je met de nodige kennis van zaken begeleiden.  

 

Kies jij voor een betrouwbare distributeur?

Op zoek naar een kwalitatieve partner om je plaatmateriaal aan te leveren? Witon staat je bij in je interieurproject. Wil je prijzen opvragen? Je kan rekenen op een glasheldere offerte. Witon heeft vertegenwoordigers in heel Vlaanderen die je snel en professioneel adviseren.

 

Plaatmateriaal bestellen of een offerte opvragen? Bel of mail Witon nu!

 

 

 

 

Bezoek ons inspiratiecentrum

Ma - do: 7u - 12u | 12u45 - 18u

Vr: 7u - 12u | 12u45 - 17u

Za: 8u - 12u (enkel voor toonzaal op afspraak)


Inspiratiecentrum

Bezoek ons inspiratiecentrum

Leveringen en afhalingen Leveringen en afhalingen