Inspiratiecentrum

Inspiratiecentrum voor plaatmateriaal en wandbekleding

Onze voorraad decoratief plaatmateriaal kan je online bekijken, maar de unieke kwaliteiten en texturen komen pas helemaal tot leven in ons inspiratiecentrum in Herk-de-Stad. Het modern inspiratiecentrum is een architecturale parel waar je ondergedompeld wordt in onze wereld van plaatmateriaal. Alleen al het interieur van ons inspiratiecentrum is een bezoekje waard, en dan hebben we het nog niet gehad over de meer dan 1600 voorbeelden van decoratief plaatmateriaal die uitgestald zijn.

 

 

Het modern en creatief interieur in een ontwerp met kokers is de perfecte setting om de nieuwste designs in plaatmateriaal tot hun recht te laten komen. De verschillende kokers in het interieur hebben op maat gemaakte kasten per productcategorie, waardoor ons inspiratiecentrum als het ware een bibliotheek voor plaatmateriaal is. Wil je inspiratie opdoen voor je volgend project of ben je benieuwd naar de nieuwste producten van alle relevante topmerken voor decoratief plaatmateriaal? Dan is ons inspiratiecentrum dé perfecte plaats.  

Laat je inspireren

Bekijk alle soorten en kleuren en laat je zintuigen prikkelen door de geuren, kleuren en texturen van het plaatmateriaal, laminaat, wandpanelen en plafonddecoratie. Geen twee platen zijn hetzelfde. In ons inspiratiecentrum zie je de uitstraling van alle materialen van dichtbij en in combinatie met andere kleuren en texturen. Je interieurideeën komen pas echt tot leven als je het decoratief plaatmateriaal in ons inspiratiecentrum hebt gezien, geroken en gevoeld!

 

Inspiratie komen opdoen in ons inspiratiecentrum in Herk-de-Stad? Contacteer ons en maak meteen een afspraak!

 

 

Bezoek ons inspiratiecentrum

Ma - do: 7u - 12u | 12u45 - 18u

Vr: 7u - 12u | 12u45 - 17u

Za: 8u - 12u (enkel voor toonzaal op afspraak)


Leveringen en afhalingen Leveringen en afhalingen